Residència i centre de dia Torreblanca a St. Joan Les Fonts Sant Joan les Fonts

Privada
63 Plazas totales
Conoce la residencia Residència i centre de dia Torreblanca a St. Joan Les Fonts

El centre residencial Torreblanca està situat al municipi de Sant Joan les Fonts, a la comarca de la Garrotxa. L’edifici es troba ubicat a un barri residencial i tranquil, envoltat d’un entorn agrícola i rural de gran interès natural.
Al llarg dels anys, el centre ha viscut una gran transformació per tal d’ampliar i acondicionar els seus espais, millorant les instal·lacions i dotant-se de majors equipaments i recursos per tal de donar un major confort a les persones que hi viuen.

El centre disposa d’amplis espais interiors, i d'habitacions grans caracteritzades per una gran lluminositat.
Un dels punts més ben valorats pels nostres residents és el jardí, de grans dimensions que es troba envoltant l’edifici. Des del jardí es poden apreciar tant les vistes al poble de Sant Joan les Fonts, com de les muntanyes que ens envolten.

La forma de treballar de l’equip multidisciplinar de Torreblanca, assegura un bon acompanyament tant a la persona resident com a la família en aquesta decisió tant important que acostuma a generar dubtes. Per això, tenim en compte totes les petites particularitats de cada persona.

Des del juliol del 2019 el centre residencial Torreblanca ha obert un nou espai que ofereix una atenció més individualitzada per a les persones que hi viuen, que té com a objectiu facilitar un entorn còmode i tranquil per atendre d’una forma diferent als residents i a les seves famílies. Aquest nou espai permet donar un tracte més personalitzat a les necessitats de cadascú, tenint en compte els interessos de la persona, la família i l’equip.

Servicios
Instalaciones
Comedor por planta
Aire acondicionado
Televisión en las habitaciones
Sala de estar por planta
Calefacción central
Zonas verdes o jardín
Wi-Fi
Parking
Gimnasio
Habitaciones con baño propio
Ubicación
Periferia de la población
A menos de 500m de transporte público
Seguridad
Sistema de control de errantes
Teléfono en habitaciones
Intercomunicador en las habitaciones
Servicios
Gestión de cocina propia
Peluquería
Idiomas
Catalán